Beauty & Hairlaser by Manon.
Beauty & Hairlaser by Manon. (Foto: Aangeleverd)

Nooit meer scheren, waxen, epileren? Nooit meer stoppels!

Bij Beauty & Hairlaser by Manon kunt u terecht voor het definitief verwijderen van uw lichaamsbeharing, maar ook voor visagie en bruidsarrangementen. Door middel van de TripleWave Diode Ice laser-ontharingsapparaat kunt u al binnen tien maanden haarvrij zijn.

Het laserapparaat werkt 100% pijnloos, snel en veilig en is verreweg één van de meest geavanceerde laser-ontharingsapparaten in zijn klasse. Dit is géén IPL. Het apparaat is bijzonder effectief en voor vrijwel elke huid- en haartypen geschikt. Vooraf aan de afspraak hebben wij een intakegesprek waarin we bespreken hoe de afspraak er voor u gaat uitzien. Voor definitieve verwijdering van de haren op de te behandelen gebieden, zijn gemiddeld zeven behandelingen nodig. Dit kan per zone verschillen en hangt ook af van de huidskleur en haarkleur.

Openingsactie

In augustus en september gelden de volgende twee acties: Grote actie: oksels + bikinilijn klein + onder- of bovenbenen twv 120 euro voor nu 80 euro per behandeling. Kleine actie: onder- of bovenbenen twv 100 euro nu voor slechts de helft: 50 euro per behandeling. U kunt ook gebruik maken van het jaarabonnement. Het jaar abonnement houdt in dat u het gehele bedrag van vijf behandelingen betaalt in twee termijnen, maar u krijgt zeven behandelingen. Voor eventuele vragen over de behandelingen, prijzen en acties of voor het maken van een afspraak: 06 83671056. Instagram en Facebook @beauty.hairlaserbymanon.