Storyville Jassband in september

ENKHUIZEN - Het is alweer zeven jaar geleden dat de succesvolle Arnhemse formatie de Storyville Jassband voor het laatst te gast was in Peppers jazzclub. De club verwelkomt de band dit najaar op 20 september.

Storyville Jassband is 4 januari 1959 opgericht en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van een Arnhemse tot een Nederlandse jazzband met internationale allure. Na ruim vijftig jaar zijn nog steeds de meeste stijl invloeden van de band afkomstig uit de bloeitijd van de Britse ‘trad’ jazz, met vertegenwoordigers als Kenny Ball, Mr.Acker Bilk en vooral Chris Barber.

Actie, actie... neem een introducé mee

In 2020 is het mogelijk voor donateurs om een of twee introducés mee te nemen naar de clubmiddag die gratis kunnen kennis maken met de jazzmuziek. Er is een alfabetische verdeling gemaakt over de clubmiddagen van de eerste letter van de achternaam van de donateur. Mocht je echt niet kunnen op één van de middagen, dan is het mogelijk om bij de kassa een nieuwe afspraak te maken.

Introducés

De clubmiddagen en de verdeling van introducés met de beginletters van de achternamen van de donateurs zijn als volgt: 20 september Storyville Jassband: J, K, L en M; 18 oktober Herringtown Jazzband: N, O, P en R; 15 november Scat Cats en Angela van Rijthoven: S en T en 20 december Lollapalooza & No Presssure Big Band: V, W en Z.



Meer informatie via sgtpeppersjazzclub.nl










Fotoreportage januari

Tijdens de clubmiddagen in januari en februari zijn door fotograaf Peter Goedhart weer de nodige foto's gemaakt. Kijk daarvoor op de link. U kunt ze vanaf die link bekijken en eventueel gratis downloaden.


januari: https://photos.app.goo.gl/SnUTrXATPjcYKjPL9 )

februari: https://photos.app.goo.gl/zesoTUzXbJw1xpbCA


Jazzcd’s en -dvd’s te koop

Zo langzamerhand wel bekend dat wij tijdens de clubmiddagen jazzcd’s en -dvd’s verkopen die in de achterliggende jaren werden aangeboden door bands die bij ons speelden of anderszins. En hier zitten pareltjes tussen! De cd’s worden slechts voor € 2,= (dubbelcd’s € 4,-=) verkocht en de opbrengst wordt gestort in het bandbudget van de club. Dus, beste mensen, wie maakt ons los.


Grote pech voor de Triangle Jazzclub Apeldoorn

Na hun laatste concert op 8 maart jl. wachtte deze club een onaangenaam bericht. Al jaren concerteerde deze club in Brasserie De Manege in Apeldoorn. In de nacht van 8 op 9 maart werd dit gehele horecabedrijf in de as gelegd. Wat een pech voor de uitbaters, maar ook voor het bestuur van deze jazzclub. Zij zullen op zoek moeten gaan voor een nieuwe locatie. Wij wensen hen veel sterkte.


www.sgtpeppersjazzclub.nl