Afbeelding
(Foto: Pour Vous)

Samen zorgen voor de zorg Pour Vous

Etos en Pour Vous: Samen zorgen voor de zorg

BOVENKARSPEL - In de huidige situatie willen wij van Etos en Pour Vous Bovenkarspel graag de zorgmedewerkers in het zonnetje zetten en onze waardering voor het werk wat zij in deze tijden uitvoeren laten blijken.

Zorg-medewerkers in het zonnetje zetten

Het initiatief van Etos en Pour Vous loopt van dinsdag 14 april t/m zaterdag 2 mei onder de naam Samen zorgen voor de zorg. Tijdens deze drie weken is er de mogelijkheid voor de klant om een donatie te doen aan zorgmedewerkers van Wilgaerden en Omring.

Cadeautje

Vanuit Etos landelijk en Etos en Pour Vous Bovenkarspel wordt hieraan ook een bijdrage geleverd. Het is geen donatie in geld, maar in de vorm van cadeautjes.

Donatie

Als klant kies je wat je vrijwillig zou willen doneren. Dit kan bijvoorbeeld een 1+ 1 actie zijn, waarbij een artikel voor de klant is en het tweede artikel ter donatie wordt gegeven. Bij Etos en Pour Vous maken we er dan mooie cadeautjes van voor de zorgmedewerkers. Uiteraard is het aan de klant als ze andere (passende) artikelen zouden willen doneren.

Zorgmedewerkers

Bij de kassa staat een mand waar u de cadeautjes in kunt doen. Wij zorgen er dan voor dat uw cadeaus bij de zorgmedewerkers van Wilgaerden en Omring terechtkomen.

Deze zorginstellingen zullen zorgdragen voor het verdelen onder de verschillende locaties.

Doet u mee?


Het initiatief loopt van dinsdag 14 april t/m zaterdag 2 mei onder de naam Samen zorgen voor de zorg.



Mooie cadeautjes voor zorg-medewerkers

Afbeelding