Rijdt u deze zomer naar Frankrijk of Spanje zorg dan voor een extra exemplaar in het handschoenenvakje.
Rijdt u deze zomer naar Frankrijk of Spanje zorg dan voor een extra exemplaar in het handschoenenvakje.

Oogwereld Van der Klei is coronaproof

ENKHUIZEN - De winkel van Oogwereld Van der Klei is coronaproof. Naast de standaard voorgeschreven maatregelen hebben zij de beschikking over geautomatiseerde, hoogwaardige meetapparatuur. Hierdoor kunnen de oogspecialisten, ook bij een oogmeting, een veilige 1,5 meter afstand aanhouden. Loop dus gerust bij hen binnen voor een vakantiecheck van uw ogen.

Vakantiecheck van uw ogen en bril

Of u nu in Nederland blijft of naar het buitenland gaat om vakantie te vieren, hopelijk kunnen we allemaal genieten van zon, natuur en mooie plekjes. Om hiervan optimaal te kunnen genieten is goed zicht en bescherming van uw ogen tegen de felle zon een vereiste. In veel Europese landen is het verplicht als brildragende automobilist een reservebril bij je te hebben. Kom langs voor een vakantiecheck als u nog geen reservebril heeft, uw huidige bril niet meer helemaal lekker zit of als u niet meer voldoende scherp mee ziet. Van 23 juni t/m 15 juli profiteert u van de actie tot 150 euro korting op topglazen.

Xperio polariserend

Een zonnebril is een onmisbaar accessoire als bescherming tegen schadelijke UV-straling, maar ook veilig tegen hinderlijke reflecties en weerspiegelingen op weg en water. Voor uw veiligheid onderweg en optimaal en comfortabel zicht tijdens uw vakantie kan een zonnebril met Xperio polariserende brillenglazen uitkomst bieden. Deze brillenglazen blokkeren verblindende schitteringen, veroorzaakt door licht weerkaatsende oppervlakten als een nat wegdek of water. Ze zorgen voor een scherp en contrastrijk beeld, een natuurlijke kleurwaarneming en bieden 100% UV-bescherming.

Dag- of nachtlenzen

Daglenzen zijn ideaal voor in de zomer: eenvoudig in gebruik, comfortabel, hygiƫnisch en maken meenemen van lenshouders en vloeistof overbodig. Dit is handig voor brildragers die goed willen zien tijdens sporten of zwemmen. Nachtlenzen geven meer vrijheid: overdag scherp zien zonder bril of lenzen! Een goede oplossing wanneer u vaak last heeft van droge ogen, maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten. Oogwereld Van der Klei, Westerstraat 41.