Afbeelding
(Foto: Pexels)

Verhuizing

REGIO - Het Vrijwilligerspunt West-Friesland gaat verhuizen. De organisatie is vanaf 29 juni gehuisvest aan de Maelsonstraat 12 in Hoorn. Vrijwilligerspunt faciliteert en ondersteunt bij vrijwilligerswerk in heel West-Friesland, waaronder Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland.

Mensen die hulp nodig hebben kunnen hier terecht voor hun hulpvraag voor een maatje, iemand die hen ergens meehelpt, bijvoorbeeld met boodschappen doen, huiswerkbegeleiding of een gezellig praatje. Dat kan een vraag voor eenmalige hulp zijn, maar ook structurele hulp. Vrijwilligers willen hun eigen talenten inzetten en verder ontwikkelen en dragen zo bij aan een mooiere samenleving. Ook zij kunnen zich melden bij het Vrijwilligerspunt. Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen heeft het Vrijwiligerspunt een vacaturebank van maatschappelijke (non-profit)organisaties en individuele hulpvragers uit West-Friesland.

Meer informatie over vrijwilligerswerk via info@vrijwilligerspunt.com of 0229 216499. Vrijwilligerspunt is ook op het nieuwe adres op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur open (zonder afspraak).

Afbeelding