Stem op EP:Beerepoot Hoorn.
Stem op EP:Beerepoot Hoorn. (Foto: Aangeleverd)

Kroont u ons tot Beste Winkelketen?

HOORN - Het is bijna een jaar geleden dat EP:Beerepoot Hoorn door u werd verkozen tot Topwinkel 2019-2020. Een fantastische eer en dé bevestiging dat we goed op weg zijn met onze hoogwaardige serviceverlening. Ook dit jaar is het weer mogelijk om op EP: te stemmen als Beste Winkelketen van Nederland. Ga snel naar www.epbeerepoot.nl, breng uw stem uit en maak kans op mooie prijzen!

Mooie prijzen krijgt u ook tijdens de Uitverkoop. Sla uw slag en profiteer van extreem hoge kortingen tot maar liefst 50%, maar met 100% service! Er wordt ruimte gemaakt voor de allernieuwste producten en daar profiteert u van. Op onder andere wasmachines, drogers, (OLED)televisies, geluidssystemen, stofzuigers, koffiemachines en keukenapparatuur gelden spectaculaire kortingen. Kom dus gezellig, en natuurlijk volgens alle RIVM richtlijnen, shoppen bij een van onze winkels. Wees er wel snel bij, want het op=op principe wordt gehanteerd.

BBQ-time

Met dit lekkere weer halen we massaal de BBQ weer naar buiten. Wilt u de fijne BBQ-kneepjes leren? Ga dan samen met onze grillmaster lekker aan de slag tijdens de BBQ-workshops. U leert onder andere de BBQ op de juiste manier vullen, hem veilig aansteken, de temperatuur beheersen en natuurlijk diverse kooktechnieken. Ook de stoomoven- en inductie-workshops zijn weer hervat. Kijk op onze website voor de beschikbare data en schrijf u snel in want vol=vol! Een greep uit de Uitverkoop-aanbiedingen vindt u op www.epbeerepoot.nl, maar kom langs voor het gehele aanbod. De winkel in Hoorn is op zondag 28 juni geopend van 12.00 - 17.00 uur.