Profile Frikkee Purmerend nu ook het adres voor elektrische auto’s

PURMEREND - Profile Frikkee Purmerend is vanaf nu ook het vertrouwde adres voor onderhoud en reparaties aan elektrische auto’s. Naast het BOVAG-lidmaatschap heeft het bedrijf nu ook de EDGe Mobility erkenning voor onderhoud en reparaties aan elektrische auto’s dat door AutoNiveau en Innovam is geïnitieerd. "Daar zijn we trots op", aldus een woordvoerder.

EDGe Mobility is hét landelijk netwerk van autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden. De ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden volgen elkaar in hoog tempo op. De afgelopen jaren zijn het aantal elektrische voertuigen sterk toegenomen en het aantal elektrische rijders zal blijven groeien.

Profile Frikkee heeft zich daarom aangesloten bij het landelijke netwerk EDGe Mobility. "Wij investeren in de toekomst van ons bedrijf, in aanvullende kennis en vaardigheden van onze medewerkers en hebben onze werkplaats voorzien van specifieke tools. Als erkend EDGe Mobility specialist kunnen wij uw vragen over elektrisch rijden beantwoorden. Want hoe stap je over van een benzineauto naar elektrisch rijden? Hoe zit het met subsidies en de plaatsing van een laadpaal?"

Als EDGe Mobility aangesloten autobedrijf is Profile Frikkee continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden. "En kunnen wij als specialist het onderhoud en service voor onze klanten waarborgen."

Kom eens langs voor een persoonlijk gesprek of voor het opladen van je auto! Profile Frikkee Purmerend, Voltastraat 2 1446 VC Purmerend, 0299-820016