De Wigengaarde, nieuw in de binnenstad van Purmerend.
De Wigengaarde, nieuw in de binnenstad van Purmerend. (Foto: aangeleverd)

De Wilgengaarde opent winkel aan Padjedijk

PURMEREND - Aan Padjedijk is sinds vrijdag 10 april interieurspeciaalzaak De Wilgengaarde gevestigd.

Van je hobby je werk maken, dat is zeker van toepassing op Danny en Kim. Kim, die van kleins af aan al veel belangstelling had voor mooie authentieke panden, en Danny die zijn hart bij het decoreren ligt. Na een aantal keer verhuizen is Kim in 2008 voor haarzelf begonnen in de interieurbranche, en is Danny in 2012 ook daarbij full-time komen werken.

Styling

Danny heeft zich inmiddels gespecialiseerd in de verkoop en het plaatsen van de Castle Stones door heel Europa, en Kim en hun dochter Megan richten zich meer op het stylen van interieurs en verkoop van accessoires in de winkel. Nadat de winkel enkele keren uit zijn jas was gegroeid en telkens een groter pand moest worden betrokken, streken zij neer in een oude boerderij in Kwadijk. Deze boerderij hebben zij zowel van binnen als van buiten in authentieke stijl verbouwd. En door middel van splitsing van de stolp hadden ze wonen en werken gecombineerd.

Winkel

Op last van de gemeente hebben zij besloten de zaken niet meer aan huis te doen, maar in de binnenstad van Purmerend een winkel te openen. "Op afspraak kan er nog wel 250 m2 Castle Stones worden bekeken in de stolp in Kwadijk en in Purmerend hebben wij rond de 100 m2 te bezichtigen in een andere kleur in de nieuwe winkel", vertelt Megan.

Authentiek

De nieuwe aan Padjedijk is van dinsdag tot en met zaterdag open. Dus bent u op zoek naar mooie authentieke accessoires, meubels, vloeren en verven, dan bent u bij De Wilgengaarde aan het juiste adres.

Afbeelding