Afbeelding
Anna (Foto: Aangeleverd)

Verhuisdier van de week

Anna houdt van uitdaging

Dit is Anna, een knap Spaans gesteriliseerd teefje (kruising) van 2 jaar oud. Anna is een lief, speels, aanhankelijk en gehoorzaam dametje, die al een heleboel commando’s kent. Ze houdt ervan om uitgedaagd te worden, pikt alles heel snel op en kan zich ook goed aanpassen.

De omgang met andere honden is over het algemeen goed, al heeft ze wel haar duidelijke voorkeur (dit heeft ze ook af en toe met mensen). Anna kan soms wat onzeker zijn, dus we zijn op zoek naar een baasje/gezin, die haar hier, met veel geduld en liefde, in wil begeleiden. Ze kan prima een paar uurtjes alleen thuis zijn, alleen dit dient op haar nieuwe plek heel rustig opgebouwd te worden. Ook is het van belang dat ze in haar nieuwe huis niet te vaak en te lang alleen thuis komt te zitten. Anna is gechipt, gevaccineerd, heeft een Europees paspoort en verkeert in goede gezondheid. Anna verblijft momenteel in een gastgezin en is er helemaal klaar voor om naar haar definitieve plekje te verhuizen.

Wie heeft er een gouden mand klaarstaan voor dit lieve en aanhankelijke dametje?


Ben je benieuwd of Anna bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding