Afbeelding
Aanstaande zaterdag is de voorzichtige start van de middagen. (Foto: aangeleverd))

VHP start inloopmiddagen

PURMEREND - De Vereniging Historisch Purmerend (VHP) begint op zaterdag 29 augustus weer met de inloopmiddagen op de laatste zaterdag van de maand, zij het met de nodige voorzorgsmaatregelen. Bezoekers die zich voor vrijdag middels een mail hebben aangemeld, zijn welkom tussen 13.00 tot 16.00 uur in het VHP-huis aan de Kanaaldijk 10.

Foto’s en ansichtkaarten van oud-Purmerend, plattegronden, kaarten, prenten, schilderijen en objecten van Purmerendse bedrijven zijn er te bewonderen. Voor de verzamelaars zijn er dubbele ansichtkaarten te koop, evenals boeken. Wie foto’s aan de vereniging ter beschikking wil stellen of deze (ter plaatse of later) wil laten scannen, kan ook terecht.


Er kunnen maximaal vier personen binnenkomen. Er wordt geen koffie of thee verstrekt en bij binnenkomst wordt gevraagd om uw handen te desinfecteren. Geïnteresseerden wordt verzocht voor vrijdag een mail te sturen naar voorzitter@vereniginghistorischpurmerend.nl


Als je een historisch en voor de oudere Purmerenders herkenbaar filmpje wil zien van Purmerend in 1965 kijk dan even op You Tube onder; Een dag in Purmerend - Firma Ring Film (1965).