Afbeelding
(Melvin Smid is het boegbeeld van het Waterlandse rolstoeltennis. (Foto: Han Giskes))

Rabo staat pal achter rolstoeltennis

PURMEREND - De organisatie van het Waterland Rolstoeltennis Open, een KNLTB Rolstoeltennis Ranglijsttoernooi, heeft in Rabobank Waterland en Omstreken een hoofdsponsor gevonden voor de 1e editie van het toernooi. Het toernooi vindt plaats van 20 tot en met 22 november bij Tenniscentrum Neckslag in Wijdewormer en wordt georganiseerd door TV Neckslag.

De KNLTB heeft TV Neckslag onlangs de regiofunctie gegeven voor rolstoeltennis in Zaanstreek-Waterland. Dit grootschalige toernooi, met spelers van diverse niveaus uit heel Nederland en zelfs België, wordt gezien als de echte kick-off voor het rolstoeltennis bij de vereniging. De bedoeling is dat het toernooi jaarlijks gaat terugkeren en uit zal groeien naar een 3-sterren toernooi voor de Nationale Rolstoeltennis Ranglijst.

Voorzitter Raymond Pistoor is blij met de ondersteuning van Rabobank Waterland en Omstreken: “In deze bijzondere tijden is het nog lastiger dan normaal om bedrijven en fondsen aan je te binden. Dat bedrijven zoals de Rabobank dat zelfs nu doen, geeft veel vertrouwen en waardering. We zijn druk bezig om alle benodigde financiën binnen te halen voor deze editie en kijken daarbij ook vooruit naar de toekomst”.

Ook onder andere INQUAR Adrie Jonk, Kratje van.... en Fysiotherapie Neckslag ondersteunen het toernooi.