De eerste mijlpaal is bereikt en bescheiden gevierd..
De eerste mijlpaal is bereikt en bescheiden gevierd.. (Foto: aangeleverd)

Hoogste punt nieuwbouw medisch centrum

PURMEREND - Op de kruising van de De Graeffweg en de Grotenhuysweg zijn huisartsen en apotheek gestart met de bouw van een nieuw medisch centrum. Het hoogste punt is bereikt en dit is door bouwers en zorgverleners op gepaste afstand gevierd.

Huisartsenpraktijk Overlander en Apotheek Overlander zullen hun intrek nemen in het nieuwe centrum. Dit onder de nieuwe naam Huisartsen de Graeff en Apotheek de Graeff. Huisarts Stefan Post: “De Corona-crisis heeft een zeer grote impact op onze huisartsenpraktijk. Desondanks zijn we erg blij dat de bouw van het nieuwe gezondheidscentrum gewoon door kan gaan. We hopen in dit nieuwe centrum onze patiënten nog beter van dienst te zijn”.

Apotheker Liesbeth Paarlberg: “De bouwers van Mercuur Bouw leveren geweldig werk. Het is prachtig om te zien hoe snel het hoogste punt is bereikt. Onze patiënten kunnen straks in hetzelfde gebouw bij verschillende zorgverleners terecht.”

In het moderne zorgcentrum komen naast de huisartsen en de apotheek ook een fysiotherapie, oefentherapie, diëtiek, Zorgcirkel, huisartsenlaboratorium, podotherapie, pedicure en huidspecialist.

In het voorjaar van 2021 verhuizen de Huisartsenpraktijk Overlander, Apotheek Overlander en de andere zorgverleners met al hun patiënten naar de nieuwe locatie.