Met een laptop of p.c. met camera en microfoon heerlijk leren koken.
Met een laptop of p.c. met camera en microfoon heerlijk leren koken. (Foto: Pexels)

Online koken bij ‘t Stadsplein

BOVENKARSPEL - 't Stadsplein organiseert vanwege de coronamaatregelen online koopworkshops. 14 Mei voor volwassenen voor twee of vier personen. 28 Mei is er een workshop voor kinderen.

kookworkshops online

Tijdens de workshop van 14 mei wordt een zonnig en vrolijk 3 gangen verrassingsmenu gemaakt. Het menu is ook geschikt voor vegetariërs, maar niet geheel vegetarisch. Donderdagoverdag kun je tussen 11.00 en 15.00 uur een tas ingrediënten met recepten ophalen bij ’t Stadsplein. Na inschrijving en betaling ontvangen deelnemers een link via de mail om in te loggen. Om kwart voor vijf kan je inloggen en om vijf uur gaat de workshop van start.

28 Mei kinderen

De hele familie meegenieten van de kookkunsten van de kinderen, hoe leuk is dat! Kookjuf Vanessa kookt donderdag 28 mei via een live verbinding. Tijdens de kookworkshop wordt een voor, hoofd en nagerecht gemaakt. De boodschappen staan donderdag tussen 11.00 en 15.00 uur klaar bij 't Stadsplein. Ook hier geldt:na nschrijving en betaling krijg je een link via de mail om in te loggen. Om kwart voor 5 kan je inloggen en om 5 uur staat Vanessa klaar om alle geheimen van het drie-gangen menu te delen. Meer informatie en aanmelden via tstadsplein.nl/kookstudio of info@tstadseplein.nl.