De prijswinnaars met rechts Carla Dekker.
De prijswinnaars met rechts Carla Dekker. (Foto: Aangeleverd)

Salon Carla Dekker beste schoonheidssalon van Noord-Holland

BOVENKARSPEL - Beautysalon Huid- en Voetverzorging Carla Dekker uit Bovenkarspel is uitgeroepen tot beste schoonheidssalon van Noord-Holland. De schoonheidssalon van Carla Dekker won tevens de tweede prijs voor beste schoonheidssalon van Nederland.

De prijzen werden tijdens de Dermatude Meta Therapy award op 6 februari uitgereikt.

Toonaangevend

Het wereldwijd toonaangevende beautymerk Dermatude organiseert jaarlijks deze award-uitreiking voor schoonheidsspecialisten. Dermatude sprak lovend over de kennis, deskundigheid en innovatie die hoog in het vaandel staan bij de schoonheidssalon van Carla Dekker én de professionaliteit van haar organisatie.

"Ieder mens is mooi, maar ieder mens is ook anders. Daarom stellen onze vakkundige specialisten eerst een persoonlijk behandelplan op. En bij de behandeling zelf maken we vervolgens gebruik van de meest moderne producten en apparatuur op het gebied van huidverbetering en huidverjonging", zegt Carla Dekker.

Salon Carla Dekker werkt met persoonlijk behandelplan

"Wij voelen ons dan ook zeer vereerd dat een merk als Dermatude dat erkend en beloond. Maar nog belangrijker is de ervaring en waardering van onze klanten, dat is uiteindelijk waar je het voor doet."

Wat is Meta Therapy

Meta Therapy van Dermatude is een zeer effectieve anti-aging behandeling voor huidverjonging en huidverbetering.

De therapie is honderd procent natuurlijk en zonder gebruik van injecties. Door deze innovatieve behandelmethode wordt de collageen- en elastineproductie in de huid gestimuleerd, waardoor huidverjonging van binnenuit wordt gerealiseerd. Na een behandeling merk je al resultaat en in kuurverband zijn de resultaten ongekend.

Beautysalon Huid- en Voetverzorging Carla Dekker, De tuin 1 in Bovenkarspel. Meer informatie via 0228 319029 en salon-carladekker.nl