Jûrgen en Daniël Steltenpool zijn blij met Sighn Award 2019.
Jûrgen en Daniël Steltenpool zijn blij met Sighn Award 2019. (Foto: Rodi Media)

Multicopy Enkhuizen wint Sign Award 2019

ENKHUIZEN - Multicopy Enkhuizen heeft de prestigieuze Sign Award 2019 gewonnen. Deze prijs werd eind januari uitgereikt aan ondernemers Jûrgen en Daniël Steltenpool.

Sign is communicatie in grootformaat, zeg maar reclameuitingen in de breedst mogelijke zin. Multicopy The Communication Company Enkhuizen won de Sign Award 2019 omdat zij van begin tot eind meedenken met hun klant, aldus Don Lowe, CEO Franchise Services Inc uit Amerika, die de prijs uitreikte: "Het gaat om het bedenken van creatieve toepassingen die bijdragen om bedrijven op te laten vallen tussen hun concurrenten. Multicopy The Communication Company in Enkhuizen is daarbij trendsettend in de regio. Jûrgen en Daniël Steltenpool en hun team bedenken oplossingen die mooi zijn, de boodschap helder uitdragen en impact hebben."

Beste resultaat

Ondernemer Daniël Steltenpool: "Onze kracht is het persoonlijke contact: we denken mee met het gehele proces. Dat vinden we leuk en levert het beste resultaat op."

De resultaten van de signing door Multicopy Enkhuizen zijn overal in de buurt te zien. Of het nu gaat om gevelreclame of autobelettering, om complete beursstands, showroomdecoratie, billboards, posters, complete tentoonstellingen, vlaggen of banieren: Multicopy the Communication Company Enkhuizen maakt het.

Verrassend opvallend

Daniël: "Het is erg leuk werk omdat het resultaat ook altijd zo verrassend opvallend is. We hebben de laatste jaren erg geïnvesteerd in niet alleen machines, maar vooral in kennis en mensen. Sign begint met een goed advies over de doelstelling en de toepassing. Maar vraagt ook om veel creativiteit en materiaalkennis. Voor ons is sign inmiddels al een groot deel van de omzet."

Multicopy biedt als Multicopy The Communication Company veel meer dan druk en print. Sign bijvoorbeeld, maar ook direct mailings, apps, websites, promotionele artikelen, e-mailings en meer.

Multicopy The Communication Company is onlangs verhuisd naar een groter pand met meer ruimte en mogelijkheden; zoals een showroom voor klanten en een bedrijfshal voor beletteren van auto's en print- en drukwerk voor grote producties.

De Star 32 in Enkhuizen. 0228 527398 multicopyenkhuizen.nl

Jûrgen en Daniël Steltenpool zijn blij met Sighn Award 2019.