Afbeelding
Koos rent graag door de tuin. (Foto: aangeleverd)

Verhuisdier van de week

Koos houdt van gezelligheid

Dit is Koos, een knap gecastreerd kereltje (Franse hangoor) van 2 jaar oud. Koos is een ontzettend lief en enthousiast konijn, die het heerlijk vindt om lekker door de tuin heen te rennen.

Hij vliegt dan door de tuin en maakt daarbij de gekste sprongen. Ook vindt hij het fijn om af en toe lekker te luieren in het gras of onder de tuinbank. Koos wordt graag geaaid, maar opgepakt worden vindt hij niet zo fijn. Het is een echt buitenkonijn, maar hij zoekt wel graag de gezelligheid op.

Lekker rondrennen

We zijn op zoek naar een nieuw thuis voor Koos, waar hij de gelegenheid heeft om lekker (veilig) in de tuin te kunnen rondrennen. Gezien konijnen van nature groepsdieren zijn, zou het fantastisch zijn als er al een konijnenmeisje (voedster) aanwezig is. De huidige baasjes van Koos hebben hem opgevangen, nadat zijn vorige baasje hem een ruimer thuis wilde bieden.

Helaas is de ruimte die Koos momenteel heeft nog net niet ruim genoeg voor hem en om deze reden is het huidige baasje van hem op zoek naar een fijn nieuw thuis. Een thuis waar Koos heerlijk rond kan huppelen en waar hij gezelschap heeft van een ander konijnen dametje.

Liefdevol thuis

Wie geeft dit ontzettende lieve en vrolijke kereltje een nieuw liefdevol thuis?

Match?

Ben je benieuwd of Koos bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.