Afbeelding
Het overhandigingsmoment: Tessa en IC-verpleegkundigen Susanne Teunissen en Eliza Stroomer en hoofd Intensive Care Annelies Zijlstra. (Foto: aangeleverd)

Wellness-verrassing voor IC-personeel

PURMEREND/HOORN - Afgelopen zaterdag overhandigde huidspecialist Tessa van de actie ‘Zorg voor IC’ 120 cadeaubonnen én bloemen aan de IC-verpleegkundigen van het Dijklander Ziekenhuis, locatie Hoorn en Purmerend. Het project ‘Zorg voor IC’ is opgezet door schoonheidsspecialisten en andere verzorgingsinstituten. Zij hebben in de periode april tot en met eind juni gratis behandelingen gedoneerd voor IC-medewerkers, die zij na de crisis mogen verzilveren. Het project heeft één doel en dat is om de helden van de Intensive Care even ‘in de watten’ te leggen.

Tessa van LNC Huidverbetering in Andijk nam hiervoor de regio Hoorn en Purmerend op zich en benaderde alle specialisten en de beauty- en wellnessbranche. “Als er een kans is om iets voor je medemens te kunnen doen in een zware periode, dan moet je dat aanpakken!” Annelies Zijlstra, hoofd IC van het Dijklander Ziekenhuis, nam de bonnen in ontvangst: “Bijzonder dat Tessa ons vereert met de wellnessbonnen. We kijken ernaar uit om even heerlijk te genieten!”


In totaal zijn er maar liefst 120 bonnen gedoneerd voor bijvoorbeeld een manicure, pedicure, gezichtsbehandeling of een massage.

Afbeelding