Afbeelding
De Benonies. (Foto: aangeleverd)

Beemster Keyser start met Italiaanse klanken

BEEMSTER - Zondagmiddag 27 september start De Beemster Keyser het culturele theaterprogramma in Italiaanse sferen met opzwepende Italiaanse muziek. Nog één keer de volle zomer vieren met zomerse klanken van De Benonies.

Het is de specialiteit van de Benonies. Zij spelen een gevarieerde dwarsdoorsnede van de Italiaanse muziek: van volksmuziek tot popmuziek van Roy Paci en filmmuziek uit de beroemde films van Frederico Fellini, van de relaxte muziek van Paolo Conte tot natuurlijk het partizanen lied “Bella Ciao”. Maar ook Puccini en muziek uit de jaren 1930-40 van drie Nederlandse dames, bekend als Trio Lescano, ontbreekt niet in het Benonies repertoire.

Ruim 30 jaar staan De Benonies al met veel plezier op het podium en brengen met hun enthousiaste samenspel op accordeon, saxofoon, banjo, bas, fluit en zang de Italiaanse muziek tot leven en nemen zij het publiek mee naar Italië. Voor wie wil is er ook nog een nazit met soepje, salade en Italiaanse wijn en zo houden wij de Italiaanse sfeer nog even vast. Ondanks de beperkende Corona regels, die wij als organisatie in de hele opzet hanteren en bewaken, vertrouwen wij erop er samen met het cultuur minnende publiek een mooie start mee te maken.

Zondag 27 september, aanvang 15:30, entreeprijs concert: € 15,00, Italiaanse Nazithap: € 7,50. Beiden vooraf reserveren via: info@wiewatwaarop49.nl. T. 0299 681393. Middenweg 148 Middenbeemster.

kerkelijkbureau@beemsterkerk.nl, www.beemsterkerk.nl