La vie werkt met tijdsloten waarvoor je van tevoren kunt reserveren.
La vie werkt met tijdsloten waarvoor je van tevoren kunt reserveren. (Foto: aangeleverd)

La Vie Lifestyle pakt uit

Het uit Amerika overgewaaide fenomeen; Black Friday, is ook bij La Vie en Rose in Enkhuizen al een heel aantal jaar de officiële start van de winteruitverkoop. Hoewel het nu niet storm kan en mag lopen in de winkel, hebben we gekeken wat er binnen de restricties wél mogelijk is.

Dit jaar zijn we op vrijdag 27 november geopend van 7.00 uur tot 20.00 uur. We werken met tijdsloten, waarvoor je van tevoren moet reserveren. Dit kan je doen via www.lavieonline.nl of kan je de QR-code scannen bij dit bericht en dan word je automatisch naar de juiste pagina gebracht. Er mogen maximaal 15 klanten tegelijk in de winkel zijn. In de webshop kan je ook zien welk tijdslot nog ruimte heeft. Als je geen reservering hebt, kan het zijn dat je een tijdje buiten moet wachten, tot er ruimte is. En ben je niet in de mogelijkheid om langs te komen, of shop je liever vanuit huis? Online hebben we vrijdagavond hele leuke kortingen op alles wat ook in de winkel met korting te krijgen is! De online actie loopt op vrijdagavond van 20.00 uur tot 23.59 uur.

Bekende merken

Scoor nu je mooiste, leukste, warmste, kleurrijkste outfit bij La Vie en Rose aan de Westerstraat in Enkhuizen! We hebben geweldige merken zoals: King Louie, Fox’s, Pretty Vacant, Zilch, Seasalt, LaLamour en nog veel meer!

Wij vragen je bij binnenkomst een mondkapje te dragen, je handen te ontsmetten en 1,5 meter afstand te houden. Heb je bijvoorbeeld een zere keel of andere symptomen, blijf dan thuis.