Afbeelding
(Foto: )

Vervolg studieseminar door ds. Henk Poot in Taborkerk

PURMEREND - Op dinsdag 29 september is er in Purmerend de tweede studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Plaats van handeling is de Taborkerk aan de Maasstraat 2. Aanvang 20.00 uur.

De eerste avond van de seminar was begin maart. Het thema is 'Jozef, Jezus en Israël'. De laatste avond is dinsdag 6 oktober. Er is verkoop van producten uit Israël. Vanwege de coronacrisis volgen we de richtlijnen van het RIVM en kunnen er maar een beperkt aantal mensen toegelaten worden. Aanmelding is verplicht via: www.christenenvoorisrael.nl of 033-2458824.

In een drietal Bijbellezingen volgen de aanwezigen de geschiedenis van Jozef en kijken gelijk daar dwars doorheen naar de plaats van Jezus en Israël in de Bijbel.

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.