Afbeelding
(Foto: )

Ontvang bezoek en een gebakje toe

PURMEREND - Van 1 tot en met 8 oktober is de landelijke week tegen Eenzaamheid. Tijdens deze week verrast RSWP inwoners uit Purmerend, die niet vaak bezoek krijgen en weinig gezelligheid om zich heen ervaren, met een bezoek en een gebakje. Lijkt het je leuk om een keer bezoek te ontvangen, laat het ons dan weten.

Meld je aan bij het servicepunt van RSWP op 0299 426364 of via wonenpluspurmerend@rswp.nl. Je geeft dan je naam, telefoonnummer, (e-mail)adres en de dag van jouw voorkeur de actie loopt van donderdag 1 t/m donderdag 8 oktober met uitzondering van het weekend.
RSWP zorgt voor een match tussen jou en een vrijwilliger van RSWP op de gewenste dag. De vrijwilliger van RSWP neemt contact op voor het maken van een afspraak. Zorg dat je thuis bent op de dag van bezoek en een kopje koffie of thee hebt voor de vrijwilliger van RSWP.


Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend familie te hebben of een grote vriendenkring. Ontelbaar veel mensen in Nederland, jong én oud, voelen zich regelmatig eenzaam. RSWP wil tijdens de week tegen de eenzaamheid door middel van de ‘gebakjesactie’ aandacht vragen voor en geven aan deze groep.