Coby Jonkman Voorziet klanten van deskundig advies.
Coby Jonkman Voorziet klanten van deskundig advies.

De Toog woninginrichting 25 jaar specialist

ENKHUIZEN - De Toog woninginrichting is al ruim 25 jaar specialist op het gebied van vloerbedekkingen, laminaat, parket, marmoleum, PVC vloeren, deurmatten, vloerkleden, gordijnen, raambekledingen en woonaccessoires. Kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid staan bij Dirk en Coby Jonkman centraal.

Alles voor de woninginrichting vindt de klant bij de Toog met nadruk op vloer- en raambekleding van binnenzonwering tot gordijnen en jaloezieen. Coby Jonkman: "Een van onze sterke kanten is het uitgebreide en steeds vernieuwende assortiment."

Kwaliteit

In de afgelopen jaren heeft De Toog woninginrichting haar naam gevestigd in Enkhuizen en omgeving. Dit komt door het leveren van kwaliteit en deskundigheid samen met een klantgerichte werkwijze. "Wij meten zelf alles bij de klant in en de mensen krijgen een duidelijke offerte zodat ze niet voor verrassingen komen te staan. We hangen de raambekleding ook zelf op en leggen de vloeren ook zelf. Zo weten we dat alles netjes en precies gebeurt en de klant blij is met zijn nieuwe aankoop", vertelt Coby Jonkman.

Leuke actie

Bij aankoop van een Vriesco vouwgordijn ontvangen klanten 50 procent korting op het tweede exemplaar.

Voor meer informatie en een vrijblijvend advies wensen Dirk en Coby u van harte welkom in hun winkel, Bagijnestraat 7 in Enkhuizen.

Kijk ook op de-toog.nl.

Meer informatie via info@de-toog.nl.

Coby Jonkman Voorziet klanten van deskundig advies.  foto afgekeurd