Corona Cashback van Flexxend

HEM - COVID-19 heeft midden- en kleinbedrijven hard geraakt. Voor Flexxend reden om de Corona Cashback te lanceren. Zij bieden bedrijven de mogelijkheid om personeel in te lenen en een deel van deze inleenkosten terug te geven wanneer bij een tweede golf gebruik moet worden gemaakt van de now-regeling. De Corona Cashback-regeling heeft als doel bedrijven de gelegenheid te geven de productie te verhogen en de economie te stimuleren.

Flexxend geeft positieve draai aan coronacrisis

Flexxend is een technisch uitzendbureau gevestigd in Hem. Tijdens het wekelijkse werkoverleg werd de vraag gesteld hoe Flexxend de coronacrisis een positieve draai kon geven, net zoals restaurants een afhaaldienst begonnen en burgers initiatieven bedachten om hulpbehoevende mensen te helpen.

Zekerheid bieden

Als dienstverlener zijn de klanten van Flexxend bedrijven die in de maakindustrie actief zijn. Door de crisis werden zij gedwongen om de productie te verlagen en te snijden in hun personeelsbestand om op deze manier financieel gezond te blijven. Maar hoe kan Flexxend tijdens de crisis bedrijven stimuleren om personeel in te lenen terwijl ze juist hebben afgeschaald? Dat kan alleen door een vorm van zekerheid te bieden dat wanneer de crisis opnieuw toeslaat de bedrijven een goede kans hebben om ook deze crisis af te slaan.

Corona Cashback is helpende hand in deze onzekere tijd

Verantwoord

Flexxend wilde dus iets bedenken waarbij bedrijven die tijdens een tweede golf in de problemen zouden komen, hun investering terugkrijgen. Daarmee was de Corona Cashback geboren. Corona Cashback is de helpende hand om in deze onzekere tijd op een verantwoorde manier de productie toch op te schalen, klanten te bedienen, extra personeel in te zetten en uitval van eigen personeel op te vangen. Naast de bestaande flexcontracten, die al een goed stuk gereedschap zijn in deze tijd, biedt Flexxend de Corona Cashback. Wanneer door toedoen van het coronavirus een bedrijf moet aankloppen voor de now-regeling (Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid) krijgt het bedrijf de door Flexxend gemaakte verdiensten over een periode van maximaal drie maanden retour.

Flexxend, Hemmerbuurt 149 in Hem. Telefoon: 0228-543987. E-mail: info@flexxend.nl Meer informatie: www.flexxend.nl.