Op de baan van de Vlietlanden is een enorme biodiversiteit in flora en fauna. (Foto: aangeleverd)
Op de baan van de Vlietlanden is een enorme biodiversiteit in flora en fauna. (Foto: aangeleverd)

Golf is leuk voor iedereen...

WERVERSHOOF - Wilt u kennis maken met de fantastische sport golf? Kom dan langs tijdens de open dagen bij Golfbaan de Vlietlanden op 29 en 30 augustus 2020!

Door Manuela Blom

Tijdens deze dagen zijn er veel activiteiten voor jong en oud. U maakt op de supergezellige Open Dagen kennis met veel uiteenlopende activiteiten, coronaproof uiteraard. Wat kunt u allemaal doen tijdens deze dagen?

U kunt deelnemen aan golflessen, zodat u voelt en zelf ervaart hoe leuk golf is. Er zijn jeu de boules, spelletjes zoals ballen raden en golfspelletjes, rondleidingen, wandelroutes. En u kunt kennismaken met Flinggolf! Dit is een nieuwe sport afkomstig uit Amerika. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een Flingstick waarmee u de golfbal gooit. Het spel wordt gespeeld op de golfbaan en is heel goed te combineren met golf, zodat een flinger en golfer samen een ronde kunnen lopen.

Op de baan van de Vlietlanden is een enorme biodiversiteit in flora en fauna, wat alleen een wandeling over het prachtige terrein al meer dan de moeite waard maakt. Het leuke van alles is dat de activiteiten geheel gratis zijn het hele weekend van de Open Dagen. Tevens kunt u tijdens deze Open Dagen gebruik maken van de speciale aanbiedingen voor vervolglessen of een voordelig lidmaatschap. Mis dit niet en kom genieten van de prachtige locatie De Vlietlanden en ervaar hoe leuk golf is, maak kennis met deze uitdagende sport en geniet van de gastvrijheid op Golfbaan De Vlietlanden!

Golfbaan De Vlietlanden, Grutteweide 31 in Wervershoof. T. 06-53851697 www.golfbaandevlietlanden.nl


Kom langs tijdens de open dagen bij Golfbaan de Vlietlanden. (Foto: aangeleverd)
Alleen een wandeling over het prachtige terrein is al meer dan de moeite waard. (Foto: aangeleverd)
Geniet van de gastvrijheid op Golfbaan De Vlietlanden. (Foto: aangeleverd)