Alex Vallentgoed signeert het boek op zaterdag 17 oktober bij Het Leesteken.
Alex Vallentgoed signeert het boek op zaterdag 17 oktober bij Het Leesteken.

Signeersessie De Mummie van Purmerend

PURMEREND - De Mummie van Purmerend, het lang verwachte boek over de Oude Begraafplaats Purmerend en ‘haar bewoners’ is nu eindelijk te koop. Auteur Alex Vallentgoed is op zaterdag 17 oktober vanaf 10.00 uur in boekhandel Het Leesteken aanwezig om exemplaren te signeren.

Zaterdag 17 oktober vanaf 10.00 uur bij Het Leesteken

“Iedere Purmerender zou dit kostelijke boek moeten willen bezitten. Om het hier en nu te verklaren is immers inzicht in het verleden een belangrijke voorwaarde.” Dat zegt een andere échte Purmerender, Piet-Hein Debets. Debets is van mening dat het boek een welkome aanvulling is op de al bestaande historische boeken over (plekken in de) stad.

De Mummie van Purmerend geeft een inkijkje in het leven van bekende en onbekende Purmerenders, die hun laatste rustplaats vonden op de Oude Begraafplaats aan de Nieuwstraat, tegenover de Schapenmarkt. Het boek is te koop in de Purmerendse boekwinkels.

Speciaal voor december is De Mummie van Purmerend een welkom cadeau-idee. Helemaal als je de prijs van € 15,- in ogenschouw neemt.

Gelijktijdig met de signeersessie worden ook de door de Vereniging Historisch Purmerend bestelde exemplaren overhandigd aan de kersverse voorzitter van de VHP, Gerard Schotsman uitgereikt