Afbeelding
Mellow. (Foto: aangeleverd)

Verhuisdier van de week

Mellow wil rustig genieten

Dit is Mellow, een knap gesteriliseerd Europees Korthaar dametje van 12 jaar oud. Mellow is een lieve en rustige poes, die graag haar eigen gangetje gaat en in huis haar favoriete plekjes zoekt om te slapen.

Als ze aandacht wil, komt ze even bij je langs om geaaid te worden, te spelen, of lekker bij je te liggen. We zijn op zoek naar een rustig thuis voor Mellow (zonder kinderen en zonder andere katten en/of honden), waar ze heerlijk mag gaan genieten van haar oude dag. Mellow is niet gewend om naar buiten te gaan, maar een balkon of goed afgeschermde tuin zou een optie kunnen zijn. In het verleden heeft Mellow blaasgruis gehad en krijgt hier nu speciaal voer voor. Mellow woont momenteel in een gezin waar ook een jong kindje aanwezig is. Deze wordt steeds actiever, waardoor Mellow zich steeds meer terugtrekt (door de drukte en onverwachte geluiden). Om deze reden zijn de huidige baasjes van Mellow op zoek naar een nieuw liefdevol thuis voor haar. Wie geeft dit lieve dametje op leeftijd dat nieuwe huisje, waar ze de rust en aandacht krijgt die ze nodig heeft?

Ben je benieuwd of Mellow bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.