Het spel werkt via een gratis app op je telefoon.
Het spel werkt via een gratis app op je telefoon. (Foto: Pixabay)

Unieke PurmeRendier Race voor het gezin

PURMEREND - Purmerendse gezinnen kunnen deze kerstvakantie geheel coronaproof een spannend spel spelen in de binnenstad. De PurmeRendier Race wordt bewoners aangeboden door Stichting Purmerend Marktstad en andere organisaties in de stad. Het spel werkt via een gratis app op je telefoon (voor iPhone of Android) en is te spelen vanaf 18 december tot en met 6 januari.

Speel gratis spel in de kerstvakantie

De arrenslee van de kerstman doet het niet: de slee heeft PurmeRendierstof nodig om te vliegen en alle ingrediënten daarvoor zijn te vinden in de binnenstad. Helpen jullie de kerstman zoeken naar de benodigde ingrediënten? Ga op jacht en scoor zoveel mogelijk punten door vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren in de binnenstad. De kerstman deelt graag mooie prijzen uit aan teams die de meeste punten scoren.

Prijzen

Elke week wint het team met de meeste punten een mooie prijs, namelijk 4 toegangskaarten voor het Leeghwaterbad. De teams die na 6 januari het hoogste puntenaantal hebben, mogen de hoofdprijzenpot verdelen. Die bestaat uit gave prijzen: de H20 Esports Campus geeft een H20 experience tour weg ter waarde van € 110,-, Sport bij Aram een sportief kinderfeestje ter waarde van € 120,-, de Purmaryn geeft kaarten weg voor meerdere familievoorstellingen en er zijn verschillende Purmerend Winkelstad Cadeaukaarten te winnen. Uiteraard zijn alle prijzen langere tijd geldig en wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen.

Kijk voor alle informatie en om mee te doen vanaf vrijdag 18 december op www.PurmeRendierRace.nl Log je eerder in dan zie je de tekst 'Ho ho ho'.