Egaline gietvloer. (Foto: Aangeleverd)
Egaline gietvloer. (Foto: Aangeleverd)

Woodstock Vloeren Obdam

OBDAM – Woodstock Vloeren breidt met ingang van september haar assortiment nog verder uit. Vanaf die maand kunnen klanten ook terecht voor egaline-gietvloer. Woodstock denkt met het nieuwe product een mooie toevoeging wordt. “We zijn altijd op zoek naar vloeren die mensen iets unieks bieden. En we denken daar weer een mooie stap in gezet te hebben”, aldus Woodstock.

Het lijkt geen grote stap voor een voor het vloerenbedrijf. Toch is de stap met egaline-gietvloer logisch. “Die stap is er vooral één richting meer diversiteit. Waar wij ons eerst vooral concentreerden op pvc, parket en (woon) betonvloeren, natuurlijke isolatie ondervloer met de schuimbeton, gaat het goed met de nieuwe vloeren en nieuwe kleur segmenten.” Volgens woodstock is de egaline-gietvloer een echt design product. “De vloer is naadloos en strak, en past perfect in een modern en strak interieur.” Gietvloeren zijn zowel geschikt voor woningen als bedrijfspanden en leverbaar in verschillende kleuren.

Lichte dekvloer

Waar een egaline-gietvloer een zogenaamde eindvloer is, doet een schuimbetonvloer dienst als geïsoleerde ondervloer. Dit houdt in dat de vloer nog moet worden afgewerkt met een eindvloer (dat kan ook hout, laminaat of PVC zijn). “De schuimbetonvloer is gericht op een hele unieke markt. Door het lage gewicht is de vloer namelijk uitstekend geschikt voor constructies die niet veel gewicht mogen dragen. Bijvoorbeeld oude panden of woningen.”

Hiermee hoopt het bedrijf uit Obdam haar klantenkring nog verder uit te breiden.

Afbeelding