Wie kan Cody helpen?
Wie kan Cody helpen? (Foto: aangeleverd)

Tehuis gezocht

De mooie cavia Cody is gevonden in Andijk. Het blijft bijzonder, zomaar 'gevonden' en niemand die hem mist. Via de Bonte Piet in Midwoud is dit beertje in de dierenopvang in Tuitjenhorn terecht gekomen en van daaruit wordt er een fijne nieuwe plek gezocht waar hij echt welkom is.


Klaar voor adoptie

Hij heeft de naam Cody gekregen en is inmiddels klaar voor adoptie. Hij heeft behandelingen tegen diverse parasieten gehad, is gecastreerd en goedgekeurd door de asieldierenarts.

Cody zoekt een leuke vriendin waar hij oud mee wil worden. Wel moet rekening gehouden worden met het feit dat hij tegen eind juni pas echt veilig is om gekoppeld te worden. Cavia’s kunnen namelijk tot zo’n zes weken na castratie nog vruchtbaar zijn en het is niet de bedoeling dat er kleine Cody's komen.

Belangstelling? Via een adoptieformulier op de website kunnen belangstellenden zich aanmelden. Er wordt dan een afspraak gemaakt.

De dierenopvang is gevestigd aan Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-schagen.nl.