Nieuwe televisie

Ja, het was afgelopen week een duur gebeuren. Wat was er gebeurd? De net vijf jaar oude tv werd aan de zijkant zo heet en het beeld aan de zijkanten werd zwart. Wegdoen voordat er brand van komt. En dan is het kijken, wat is de beste tv en wat voor mogelijkheden zitten er allemaal bij en op?

En dat is nog een heel gepuzzel als je in zo’n winkel komt waar die dingen worden verkocht.

Je kan ook via het internet kopen, maar service is ook wat waard. Uiteindelijk de winkel gevonden welke volgens mond-tot-mond-reclame de beste was. Wij zijn makkelijke kopers; waar de tv aan moet voldoen, klaar. Ik vertelde onze belangen en twee dingen moest de tv zeker aan voldoen, niet inbranden en geen last van het buitenlicht hebben zoals de vorige. Was dus zo voor elkaar, maar dan wordt het onderhandelen aangaande de prijs van dat ding. En zo gemakkelijk we met de aanschaf waren zo lastig was ik met de gevraagde prijs. Laat de verkoper aangeven dat er net een uitverkoop aan de gang was, maar dit gold alleen voor de oude modellen. En laten wij er nu net een hebben uitgezocht die daarbuiten viel. Maar dat duurde niet lang; wij kregen korting en de tv staat nu te pronken op de kast.

Is er toch noch een lastig punt, namelijk de afstandbediening! Een apparaatje, met heel weinig knopjes en de man legde uit hoe het werkte; heel simpel. Alleen toen hij weg was werkte alles niet zoals hij het uitgelegd had, tenminste op dat moment, dat ik ermee bezig was waren de hersenen even van slag. Maar na een tijdje proberen, zat er warempel toch van op wat er op hoort te zitten .

En als je het eenmaal weet, is het gemakkelijk, nietwaar?


peter.koomen300@gmail.com