Te koop: een mooie vakantiewoning in Ursem.
Te koop: een mooie vakantiewoning in Ursem. (Foto: aangeleverd)

Baanbrekend park SchermerBuiten

URSEM - Investeren met uitstekende rendementsverwachting in hoogwaardige, uitzonderlijk energiezuinige gebouwde bungalows. Het kan in Ursem, waar rondom de bekende recreatieplas een luxe, ‘allelectric’ park SchermerBuiten ontstaat.

Duurzaam, genieten én rendabel investeren aan Ursemmerplas

De woningverkoop start deze zomer. De bouw gaat oktober dit jaar van start. In fases verschijnen 470 bungalows in verschillende afmetingen en uitvoeringen op percelen die variëren van circa 250 tot 500+ m². Vrijwel alle woningen krijgen een uniek uitzicht op de vroegere zandafgraving, waarin voor hengelsporters een interessant visbestand wordt uitgezet. Daarnaast wordt het groenplan verrijkt met seizoengerichte heesters en bomen. Wonen, verblijven, varen, vissen en wandelen worden jaarrond een genot in deze natuurlijke schoonheid.

In park SchermerBuiten staat kwaliteit in alle opzichten voorop; zorgeloos investeren in duurzaam onroerend goed, comfortabel wonen met oog voor natuur en milieu. De bungalows zijn extreem goed geïsoleerd, muisstil, licht vanbinnen, gasloos en zeer onderhoudsarm. Bovendien leveren ze meer energie op dan ze verbruiken. Elektrische fietsen, scooters of een elektrische Smart kan aan huis worden opladen met groene, zelf opgewekte stroom.

Sleutelelement achter dit unieke totaalplaatje is het bouwproces: modulair met innovatieve materialen. Dit leidt onder meer tot een 35% snellere bouw dan traditioneel. Het doel is om zoveel mogelijk met elektrische gereedschappen en voertuigen te bouwen en de stroom hiervoor zelf op te wekken; emissievrije bouw. Op termijn wordt de bouwplaats opengesteld voor partijen die volgens dezelfde filosofie kennis en krachten met ons willen delen.

De woningen zijn interessant voor veel doelgroepen. Particulieren en investeerders kunnen woningen kopen voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie hiervan. Het beheerbedrijf, SchermerBuiten Verhuur, gaat uitsluitend voor kwaliteit in de woning, op het park én in het gebruik. Eigenaren en investeerders worden zoveel mogelijk ontzorgd. Beleggers krijgen periodiek hun rendement overgemaakt zonder omkijken naar de verhuur. Het verwachte rendement is hoog en is beter dan de rente op de spaarrekening.

Park SchermerBuiten in Ursem wordt een luxe, groene oase van rust. Bewoners en bezoekers krijgen onmiddellijk een gevoel van vrijheid en vakantie. Terwijl het zich midden in het markante Noord-Hollandse polderlandschap bevindt, ligt het maar een halfuurtje rijden van steden als Amsterdam, Hoorn, Alkmaar en Schagen. Ook de havendorpjes aan het Markermeer liggen binnen het halfuur, evenals het duingebied en de zandstranden van de Noordzee. Meer informatie: www.schermerbuiten.nl.