Dunne badrand van Bette.
Dunne badrand van Bette. (Foto: Bette)

Dunste rand bad en wastafel ooit

REGIO - Het creëren van een super dunne rand bij een wastafel of ligbad lijkt misschien eenvoudig, echter er komt 250 ton aan power bij kijken, vergelijkbaar met de kracht van vijftig olifanten. Maar dan mag het resultaat er wezen: de exclusieve wastafels en baden integreren ogenschijnlijk naadloos in de bad architectuur en de randen steken bij vlakke inbouw er nauwelijks bovenuit.

Rechte lijnen, grote vlakken, nauwelijks voegen en rustige kleuren – puristisch vormgegeven badkamers stralen harmonie en rust uit en zijn geliefd. De kracht en helderheid staan aan de basis van de kunst van het weglaten: less is more! Dit betekent eveneens dat oog voor details steeds belangrijker is en dat afleiding door ornamenten en decoratie niet meer van deze tijd is. Daarbij geven de eerlijke materialen duidelijkheid over de herkomst

Eén van deze details zijn de esthetische, vloeiende overgangen tussen de materialen, zoals tussen wastafel en het meubel, of tussen het bad en tegels, hout of natuursteen. Daarbij vallen het onderscheid in hoogte, oneffenheden en grote voegen extra op, verstoren de harmonie en creëren een onrustig beeld. De kunst is dus om de overgangen zo perfect mogelijk te maken met standaard oplossingen.


Om deze reden gaat bad specialist Bette een enorme inspanning aan om de randen van haar wastafels en baden zo filigraan mogelijk vorm te geven. Met een ruim zestig jaar lange ervaring op het gebied van glazuurtechnieken, titaanstaal en hightech productietechnieken, produceert Bette een ongekend dunne rand van slechts 8 mm: het hoogst bereikbare op het gebied in dit vakgebied.


Geniet extra van een ontspannen bad. Hoe? Kijk op www.my-bettte.com voor meer informatie en mogelijkheden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding