Tal van activiteiten voor de thuisblijver.
Tal van activiteiten voor de thuisblijver. (Foto: Aangeleverd)

Weer volop buitenactiviteiten bij Wat Aars

ONDERDIJK - Wat Aars voor al uw feesten en partijen. Wie kent het niet? Voor alle thuisblijvers valt hier genoeg te recreëren. Van midgetgolf, biljartgolf tot curling en poolball. Buitenactiviteiten genoeg!

Het mag allemaal weer sinds 1 juli. Eigenaar Jeroen Haakman: "Met inachtneming van anderhalve meter kun je je bij ons prima vermaken." Er is genoeg te doen. De volgende activiteiten zijn er onder andere:

Midgetgolf

Wat Aars heeft een fraai aangelegd nieuw 18 holes midgetgolf park. De mooie groene ligging aan de IJsselmeerdijk geeft een gezellige sfeer. Volop zon én volop schaduw. Kortom, voor elk wat wils. En gegarandeerd plezier voor jong en oud.

Biljartgolf

Biljartgolf is een combinatie van midgetgolf en biljarten en een gezellig spel voor iedereen. Dezelfde hindernissen als bij midgetgolf, maar dan op tafelhoogte en met een keu.


Biljartgolf is echt een gezellig spel voor iedereen en voor de door doorgewinterde biljarter een grote uitdaging.

Curling

Curling is een variant op het ijscurling, maar dan zonder de kou en de bezem. Beslist de moeite waard om te spelen bij Wat Aars.

Poolball

Poolball brengt voetbal en poolen samen. Bij het poolen is de harde bal ivervangen door een voetbal en de tafel door een speelveld van 8 bij 4,5 meter. Eigenlijk is Poolball gewoon poolen zoals je kent uit de kroeg, maar in plaats van te spelen met een keu en kleine harde ballen gebruik je je benen en zijn de speelballen van voetbalformaat. De regels zijn verder gelijk.

'Knusse hoek in Oostenrijkse stijl'

Als kers op de taart is begin dit jaar de hele binnenzaal verbouwd. Net weer open en toen kwam corona. "Daar zaten we mooi mee", zegt Jeroen Haakman van recreatiebedrijf Wat Aars.

"Maar wij zitten niet snel bij de pakken neer. Onze vaste klanten kunnen een kijkje nemen en met eigen ogen zien dat de we de hele zaal hebben verbouwd, de toiletgroep vernieuwd en er een knusse hoek in Oostenrijkse stijl bijgekomen is."

Recreatiebedrijf Wat Aars, Nes 204 in Onderdijk.

Afbeelding