Afbeelding
(Foto: )

NaZomertijd heeft vele activiteiten

OPMEER - Zomertijd Opmeer is een project voor diegenen die niet op vakantie kunnen of willen, maar het wel leuk vinden om samen activiteiten te ondernemen en daardoor contacten met anderen te leggen. Het uitgangspunt is om een breed scala aan activiteiten zo goedkoop mogelijk aan te bieden.

Normaal gesproken wordt Zomertijd Opmeer kort voor de zomervakantie georganiseerd. Maar Zomertijd Opmeer vindt voorlopig niet plaats in verband met het coronavirus. Niet getreurd! Dit is omgezet naar NaZomertijd Opmeer. Omdat de organisatie niet weet wanneer het weer virusvrij is, wordt dit Zomertijd Opmeer gehouden na de zomervakantie.

De volgende activiteiten staan op het programma: happen en trappen, glas in lood lantaarn maken, cruquius en space expo, jeu de boules, veiling Royal Flora Aalsmeer, keramiek, pizza bakken bij Adam, escaperoom Chocolatefactory, muzikale activiteit in De Schakel, Cool theater, complete stedentrip Amsterdam, inclusief diner, museumboerderij: high tea en creatief, stoomtram en WOII museum, Hoogovens trein, vlinder dotpainten, golfclinic, samen koken over de grens, creadag, Rundveemuseum en wijnproeverij, culinaire wandeling, bierproeverij Egmond, tingieten, eten met Nelleke bij de Lindehof en barbecue en bingo.

oud www.zomertijdopmeer.nl in de gaten voor inschrijving. De NaZomertijd Opmeer vindt plaats van 15 tot en met 30 augustus. Vragen? Meer informatie is te verkrijgen via zomertijdopmeer@gmail.com of bel 06-57957346.