In het Onderelenhuis in Hoogwoud heeft Aart Frankfurt héél veel onderdelen voor de klant.
In het Onderelenhuis in Hoogwoud heeft Aart Frankfurt héél veel onderdelen voor de klant. (Foto: aangeleverd)

Ga voor duurzaam met Onderdelenhuis Hoogwoud

HOOGWOUD - Stel een apparaat in huis begeeft het. Wat te doen? Weggooien en een nieuwe kopen? Of naar het Onderdelenhuis in Hoogwoud gaan voor onderdelen? De tweede optie zorgt voor een duurzame investering in het apparaat. Het gaat langer mee en minder afval op de steeds groter wordende afvalberg.

Aart Frankfort heeft veel kennis van reparaties, hij zit al vele jaren in deze branche. Dus als de doe-het-zelver aan de slag wil, kan Aart hem op weg helpen. In zijn winkeltje aan de Burgemeester Hoogenboomlaan 37c staan heel veel onderdelen voor onder meer stofzuigers, was- of afwasmachines, drogers of koelkasten, maar denk ook aan kabels voor telefoon, audio- en videoapparatuur, computer en vele huishoudelijke apparaten. Gooi een apparaat dat mankementen heeft niet gelijk weg, maar kom eerst even om advies bij Aart. Ook voor stofzuigerzakken, batterijen en ledlampen kan men terecht in het Onderdelenhuis.

Fietsen

Ook verkoopt Aart gespecialiseerde reisfietsen van het merk Santos. Voor reparatie is de sportieve fietser ook daar aan het goede adres.

Als een onderdeel niet voorradig is, is het de volgende dag in huis.


Stap eens binnen en ga in gesprek met Aart. Zoek een duurzame oplossing voor een apparaat dat na reparatie nog jaren mee kan gaan. Het Onderdelenhuis is elke middag geopend, behalve zondag en maandag.