Op weg naar een laatste groet.
Op weg naar een laatste groet. (Foto: S.R. Photography)

Alle betrokkenen meenemen in een persoonlijk afscheid

MEDEMBLIK - Uitvaartondernemers dragen zorg voor een persoonlijk afscheid in een verdrietige periode. Martien Weel Uitvaartzorg: “We proberen, met alle maatregelen van het kabinet in acht te nemen, toch voor een bijzonder en passend afscheid te zorgen. Bijvoorbeeld om de uitvaart via Facebook te tonen, zodat betrokken meegenomen worden in de laatste groet aan de overledene.”

Melvin Sanches was een man die de kamer vulde als hij ergens binnenkwam. Niet alleen met zijn lengte, maar ook met zijn warmte, genegenheid en rust die hij uitstraalde. Niets was hem te gek en nadat hij zijn dochters Billiana, Lydianna en Lydienne had grootgebracht, namen hij en zijn vrouw pleegkinderen in huis. Zijn Lillian overleed in 2012 En hij nam de opvoeding voor Tony, Roché en Denicia op zich. Een boom van een vent met een hart van goud. En dat wilde alle kinderen laten zien en horen tijdens de uitvaart.

Afscheid op afstand

Melvin is geboren in Curaçao en om familie en vrienden ook daar afscheid te laten nemen van een bijzondere broer, neef en vriend was de uitvaart te volgen via Facebook.


Een mooie nagedachtenis aan de ‘Green Giant’.


Ondanks dat er maatregelen zijn waar men aan zich moet houden, bijvoorbeeld niet meer dan dertig personen tijdens de begrafenis, is er voor iedereen een mogelijkheid om verdriet te delen met anderen of juist troost te zoeken bij mensen die wat verder weg wonen. Bespreek uw wensen met de uitvaartondernemer. Kom samen tot en passend afscheid naar ieders tevredenheid.