De kaart van verkoopstalletjes staat op www.verkoopstalletjes.nl.
De kaart van verkoopstalletjes staat op www.verkoopstalletjes.nl. (Foto: Google Maps)

Verkoopstalletjes aan de weg populairder dan ooit

Vervolg van voorpagina.

Overzichtskaart

Peter zelf en de andere leden zijn razend enthousiast over de stalletjes. "Het is leuk om te doen en de producten zijn erg lekker. In deze coronacrisis moeten we zoveel mogelijk thuis blijven, maar even een toertje met de auto langs de stalletjes maken kan altijd. Zie het maar als een uitje! Dat maakt de stalletjes denk ik nu zo populair. En het is veilig; overal liggen handschoentjes en reinigingsmiddelen. Mensen houden afstand van elkaar."

Promoot een stalletje via Facebook

Om een duidelijk overzicht te krijgen van de verschillende stalletjes langs de weg, kwam een andere beheerder van de groep, Mike de Landgraaf, met het idee om een kaartje te maken. Dat is te vinden op verkoopstalletjes.nl. Met behulp van dit kaartje is het heel gemakkelijk om een mooie route uit te stippelen. Wie zijn of haar stalletje wil promoten, mag zich melden via de Facebookpagina. "Er moeten namelijk nog veel meer stalletjes langs de weg zijn, dat weet ik zeker", besluit Peter.

Meer informatie is te vinden op www.verkoopstalletjes.nl.

Matthijs Post van het ProeVkantoor: 'Je kunt echt merken dat mensen nu massaal gezond willen eten. Groente en fruit zijn erg in trek.'