Wie heeft een plekje voor Maple?
Wie heeft een plekje voor Maple? (Foto: aangeleverd)

Tehuis gezocht

Het blijft een komen en gaan met de konijnen in de dierenopvang. Niet alleen zwervertjes, maar ook dieren waarvan netjes afstand is gedaan.

Zoals Maple bijvoorbeeld. Een middelgrote konijnendame die in mei één jaar wordt. Zij woonde samen met haar zusje en tot voor kort was alles koek en ei tussen die twee. Maar op een gegeven moment was de liefde echt helemaal over. Waarschijnlijk zullen de hormonen hierin wel een rol gespeeld hebben, want ook konijnen kunnen daar behoorlijk last van hebben als ze niet 'geholpen' zijn.

Het was geen houdbare situatie meer en daarom is gevraagd om voor Maple een nieuw adres te zoeken. waar een leuke ram is, zodat zij een setje kunnen worden.

En voor alle duidelijkheid, het andere zusje is bij de eigenaar blijven wonen en heeft ondertussen een match gevonden met een stoere gecastreerde ram.

Kennismaken

Wie meer wil weten of kennismaken, bel 0224-551818 of kom tijdens de bezoektijden even langs bij DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon, Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn of kijk op www.dierenasiel-schagen.nl.