Carla Basjes Uitvaartbegeleiding

REGIO - Geboren en getogen in West-Friesland, dus bekend met de wat nuchtere West-Friese mentaliteit, werkt Carla Basjes graag in verbondenheid met andere mensen, waarbij ze iemand met aandacht op weg helpt.

"In mijn vroegere werk als adviseur bij een bank kon ik deze passie kwijt en leerde ik wat een dienstverlenend en klantgericht vermogen betekent. Mede daardoor is maatwerk en organiseren voor mij een natuurlijk iets geworden."

Carla startte in 2011 als zelfstandig uitvaartondernemer. "Ik werk naast mijn eigen onderneming freelance voor een aantal uitvaartverenigingen. Sindsdien ben ik met veel families 'meegelopen' in de dagen na een overlijden op weg naar de dag van de uitvaart. Ik vind het nog steeds een voorrecht om, op zo een intens keerpunt in iemands leven, naast een familie te mogen staan en hen te begeleiden in deze kwetsbare dagen na een overlijden."

Van de families krijgt Carla te horen dat ze haar rustig en betrokken vinden, dat zij steun biedt en ze henzelf laat zijn. "Ook vinden ze het prettig dat ik mogelijkheden aanbied waar ze zelf niet aan gedacht hebben. Dat geeft mijn motto Wat is er hier en nu nodig inhoud en zo wil ik er voor u zijn."

Neem gerust contact met Carla op voor vrijblijvende informatie en/of een gratis boekje waar een klant uitvaartwensen kan vastleggen. Ook wie elders verzekerd is. Tel. 06-29241183, info@carlabasjes.nl of www.carlabasjes.nl.