Afbeelding

Nieuw: tijdmachine bij Beautiful D

OPMEER - Beautiful D Beauty & Wellness blijft innoveren en investeren in huid. Eigenaresse Diana Wester ziet een toenemende behoefte aan huidverjonging of het herstellen van allerlei problemen maar lang niet iedereen is toe aan een operatie of de bekende spuit.

Stralende én gezonde huid door Dermapen

Diana: "Wat zou jij aan je huid willen veranderen als je de tijd terug kon draaien? Wil jij op een veilige, 100% natuurlijke manier een mooie, stralende én gezonde huid? Maak dan kennis met de Dermapen! Deze geweldige innovatie op het gebied van MicroNeedling is een oplossing voor veel huidwensen of problemen. Hoe het werkt? De Dermapen maakt met loodrechte, trillende bewegingen met minuscule naaldjes gerichte microwondjes in de huid (1). Hierdoor wordt het natuurlijk herstel en genezingsproces in de huid geactiveerd (2) en wordt de productie van nieuw collageen verhoogt (3)."

Verbluffend resultaat

Dit klinkt een beetje eng, maar de resultaten zijn echt verbluffend te noemen. Wat doet Dermapen allemaal? Het liften en verstrakken van de huid, reduceren van rimpels en lijntjes, verminderen van ouderdomsvlekken en pigmentatie, verkleinen van poriën, verminderen van acne en acnelittekens, reduceren van littekens, minimaliseren van stretchmarks en het reduceren van couperose en rosacea.

Ter kennismaking heeft Beautiful D een aanbieding: nu de eerste gezichtsbehandeling met de Dermapen van 139 euro voor 125 euro.


"Helaas kunt u nu geen afspraak boeken. In verband met corona zijn wij tijdelijk gesloten. Op beautiful-d.nl vindt u de meest actuele informatie."