Afbeelding
(Foto: Adobe Stock)

Vanaf heden gesloten of afgelaste activiteiten

REGIO – Het Coronavirus zorgt ervoor dat activiteiten worden afgelast en deuren worden gesloten.

Inloophuis Medemblik en Theaterkerk Wadway zijn voorlopig tot en met 1 april gesloten. Het Stoommachinemuseum en kasteel Radboud in Medemblik sluiten haar deuren tot 6 april.

MEDEMBLIK - De afgelaste concerten van Medemalaca Vocali worden 10 en 11 oktober gehouden. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. De thema-avond op 27 maart van Oudheidkundige Vereniging Medenblick in het Sint Pieter gaat niet door. De Medemblikker Vrijwilligersdag en voorstelling Kiki Schippers in BON-theater op 28 maart zijn afgelast.

WOGNUM - Death Valley gaat 21 maart in Everland wordt uitgesteld. Popkoor Back in Time treedt 22 maart niet op in de protestantse kerk. Ook uitgesteld. Het concert van Tight Formation op 28 maart in de kerk, het pianoconcert van Wouter Harbers op 29 maart in de protestantse kerk en de Westfriese Ekklesia van 5 april gaan ook niet door.

OPMEER - Landelijke Opschoondag op zaterdag 21 maart gaat niet door.

ZWAAGDIJK-WEST - Toneelvereniging Tobronsa speelt zondag 22, vrijdag 27 en zaterdag 28 maart niet.

WERVERSHOOF – De vlooienmarkt op zondag 22 maart In sportcentrum De Dars wordt niet gehouden.

AARTSWOUD - De Lammetjesdagen op de Manuelhoeve gaan 14, 15, 21, 22, 28 en 29 maart niet door.

OOSTWOUD - De jaarvergadering van Senioren vereniging Noorder Koggenland wordt 25 maart niet gehouden in het activiteitencentrum Woudrust.

TWISK – De cursus Peuter in Zicht van de gemeente Medemblik gaat 31 maart, 7, 14 en 21 april is gecanceld in dorpshuis Twisk.

DE WEERE - De Palmpasenviering is geannuleerd. De deuren van de kerk gaan tot zondag 4 april dicht.