Musical Movements gaat op een later tijdstip door.
Musical Movements gaat op een later tijdstip door. (Foto: Ria van Gelderen)

Uitstel Musical Movements

ENKHUIZEN - Het Koninklijk Stedelijk Muziekkorps Enkhuizen (KSM) heeft door de maatregelen tegen het coronavirus moeten besluiten om de geplande editie van Musical MovementsSilver Screen van 27 en 28 maart uit te stellen.

Uitstel, geen afstel

Net als vele andere bijeenkomsten kan ook dit concert niet doorgaan. Dit is echter geen afstel, maar uitstel,vertelt Jan Pieter Reinstra. "De voorbereidingen op muzikaal én organisatorisch gebied waren in volle gang. Veel zaken konden tijdig worden geannuleerd, maar de flyer die deze week in Enkhuizen met De Drom wordt verspreid, kon niet meer worden 'tegen gehouden'. Zodra er iets bekend is over de datum waarop Musical Movements wèl kan doorgaan, wordt dat in verschillende media bekend gemaakt. Bij het bepalen van die datum is de organisatie afhankelijk van veel factoren: andere evenementen, beschikbaarheid van de dirigent, solisten, de Westerkerk, licht en geluid en allerlei andere medewerkenden."

Kaarten blijven geldig

Betaalde kaartjes blijven in principe geldig. Bezoekers die online tickets hebben betaald, zijn per mail benaderd. Wie geen bericht heeft gekregen, maar wel tickets heeft besteld en betaald, kan mailen naar tickets@ksmenkhuizen.nl.

Wie bij het voorverkoopadres (boekhandel Smit, Vijzelstraat Enkhuizen) tickets heeft gekocht, kan daar desgewenst de tickets weer omruilen voor geld.