Bart Hartog nam het gespaarde geld in ontvangst van Karin.
Bart Hartog nam het gespaarde geld in ontvangst van Karin. (Foto: aangeleverd)

Sparen voor Wings of Change

WERVERSHOOF - Klanten konden samen met Schouten Juwelier & Optiek uit Wervershoof, het afgelopen halfjaar sparen, met de brillenspray, voor Speeltuin Neshof in Onderdijk. Bart Hartog nam deze gulle gift in ontvangst van Karin. Het geld wordt besteed aan de natuurspeeltuin, waar ze nu volop mee bezig zijn.

Klanten kunnen het komende halfjaar sparen voor Wings of Change in Andijk. "Spaart iedereen weer mee?", vraag Monique. "Met grote dank aan onze klanten die ook vele duiten in het bekende spaarvarkentje stoppen."

Brillenspray

De brillenspray krijgen klanten altijd mee bij aanschaf van een bril. "En ze kunnen het flesje altijd gratis navullen. Vele klanten doen dan een duit in het spaarvarken en zo sparen we elk half jaar voor een goed doel. Daarnaast verlenen wij ook service, maar klanten willen toch graag betalen, als blijk van dank. Wij stellen dan altijd voor om wat in het spaarvarken te doen en zo mee te sparen voor het lokale goede doel. Wij ronden het bedrag altijd ruim naar boven af", laat Monique weten.

Schouten Juwelier & Optiek heeft al vele lokale doelen hiermee gesteund, waaronder Zangkoor van Noot tot Neut, de Schoof, Auxilija-Brasili-ja, St. Cecilia, allen in Wervershoof, Zorgboerderij De Tulp in Andijk, afgelopen jaar Speeltuin Neshof in Onderdijk en het komende half jaar voor Wings of Change in Andijk.

Meer nieuws over Schouten Juwelier & Optiek is te vinden op Facebook.