Pedicure Selma Prins schenkt aandacht aan uw voeten.
Pedicure Selma Prins schenkt aandacht aan uw voeten. (Foto: aangeleverd)

Cosmetische en medische voetbehandeling bij Prins Pedicure

SPANBROEK - Selma Prins werkte al jaren bij Peter Koelemeijer Schoenmode en kreeg regelmatig van klanten te horen dat zij voetklachten hadden. Ze wilde niet alleen goed passende schoenen verkopen, maar ook meer verdieping zoeken in wat haar klanten mankeerden en hen helpen naar herstel.

"Cliënten ondervinden verschillende klachten aan hun voeten, maar vinden het ook gewoon fijn als de pedicure hun voeten verzorgd, eventueel in combinatie met gellac of gewone nagellak."

Aandacht

In juni 2019 haalde Selma haar pedicurediploma en in maart jl. haar medisch. Cliënten kunnen terecht bij haar voor een cosmetische of medische voetbehandeling. "Voeten hebben ook aandacht nodig, zij maken vele kilometers op een dag. Wees lief voor uw voeten en geef ze nodige aandacht."

Uitdaging

Selma bedacht deze goede combinatie; "cliënten kopen schoenen bij Peter en mijn uitdaging is om hen van hun klachten af helpen."

Als cliënten bij Selma zijn, voelen ze zich bij haar snel op hun gemak.


"Belangrijk voor mij is dat zij zich serieus genomen voelen. Ik plan een afspraak ruim in, want ik sta open voor wat een cliënt te zeggen heeft. Een goed gesprek helpt niet alleen mij goed op weg, ik kan voor de cliënt een gerichte oplossing zoeken voor hun probleem."

Nabehandeling

Als nabehandeling geeft Selma haar cliënten een gevoel van welness; een heerlijke warme doek, daarna een verfrissende scrub, gevolgd door een korte voetmassage.

Meer informatie

Prins Pedicure, tel 06-14689901, prinspedicure@gmail.com, stap even binnen aan Wuiver 22 in Spanbroek of kijk op www.prinspeducure.nl.

Selma Prins schenkt aandacht aan uw voeten.