Ook met winterse temperaturen kan het heel gezellig zijn buiten.
Ook met winterse temperaturen kan het heel gezellig zijn buiten. (Foto: Hans Verleur)

Deze winter meer buiten beleven

ZWAAGDIJK-OOST - Deze winter beleeft iedereen anders dan normaal. Waarschijnlijk wordt de kerst thuis gevierd in een kleine kring, uit eten gaat niet, omdat de horeca gesloten is en mensen houden meer afstand van elkaar. Toch proberen ze er, ondanks deze onrustige tijden, met zijn allen een gezellige winter van te maken.

De dagen zijn weer wat korter en de R zit weer in de maand. Dat betekent dat koude maanden zijn te verwachten. Voor veel mensen zijn dat genoeg redenen om lekker binnen te blijven. Toch kunnen zij het tijdens de winter ook buiten enorm gezellig maken en is het zelfs erg goed voor de mens om ook in de winter regelmatig naar buiten te gaan, bijvoorbeeld een luchtje scheppen in de tuin. Hierdoor krijgt het immuunsysteem een boost en vangt de huid toch nog wat winterse zonnestralen op. Dus kom onder dat warme dekentje vandaag en ga lekker gezond aan de slag in de wintertuin.

Belevenis

Er is zoveel te beleven in de wintertuin. Maak het daarom dit jaar ook buiten gezellig. Want hoe koud het ook is, in de wintertuin is de sfeer altijd warm en behaaglijk. Kies samen een mooie kerstboom uit, plaats een sprookjesachtige Fairybell in de tuin, hang sfeervolle verlichting op en geniet samen van een winterbarbecue. Maar maak ook een warme wintertuin voor alle dieren die in deze periode wat extra hulp kunnen gebruiken. Tijdens de donkere dagen voor kerst is deze tuin een stralend lichtpunt. Beleef met elkaar alle mooie momenten en maak samen met Welkoop de wintertuin compleet.

In de komende periode geeft Welkoop diverse tips om te zorgen dat iedereen zijn tuin kan omtoveren tot een echte wintertuin.

Fijne feestdagen,

Team Welkoop Zwaagdijk.