Tom Afman en Robbie Aldjufri.
Tom Afman en Robbie Aldjufri. (Foto: Boy Hazes)

Nog even een avondje lachen

MEDEMBLIK - Wie in deze sobere periode weer eens plezier wil hebben, komt naar één van de twee voorstellingen van Standje Graf van Tom Afman en Robbie Aldjufri op vrijdagavond 18 december in de Bonifaciuskerk, Kerkplein 9 in Medemblik.

De heren geven een compilatie van lange en korte sketches over alledaagse gebeurtenissen die stiekem grotere thema’s raken, door een duo dat snel, gevat en uitdagend theater vol verrassingen maakt... slapstick met inhoud.

Tom Afman

Tom Afman is afgestudeerd aan de toneelschool en kleinkunstacademie in Amsterdam (ATKA) en speelt bij Theatergroep Aluin mee met de voorstellingen. Tom is acteur, muzikant en goochelaar.

Robbie Aldjufri

Robbie Aldjufri begon al op zijn vijfde bij het circustheater Elleboog en studeerde later af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij speelde onder andere in Zadelpijn 2 en Brammetje Baas. In Standje Graf voegt Robbie lyrische teksten en circusacts toe.

Een legendarisch duo dat humor, muziek, circus, poëzie, trucs naadloos verwerkt tot een enerverende totaalvoorstelling.

Reserveren

De voorstellingen worden gehouden om 19.30 en 21.00 uur. Reserveren kan via bonifaciusmedemblik@gmail.com. Een kaartje kost 10 euro.