Stoere Hero.
Stoere Hero. (Foto: aangeleverd)

Tehuis gezocht

Rammetje Hero wil graag een vriendinnetje

De adopties van dieren lopen goed de laatste maanden, maar of dat daadwerkelijk met de coronacrisis te maken heeft, zoals regelmatig gesuggereerd wordt, is niet duidelijk voor de vrijwilligers die in de dierenopvang werken.

Zorgvuldige adoptieprocedure voor de dieren

Bij een adoptie van een dier uit de opvang is er altijd een zorgvuldig procedure en dat is in deze tijd niet anders. Medewerkers houden zich strikt aan de regels. En dat moet ook in het belang van de dieren.

Nog maar één...

Op dit moment zit er één konijn in de dierenopvang in Tuitjenhorn en net zoals alle andere dieren wil hij graag naar een nieuwe plek. De vrijwilligers zijn dankbaar dat de mensen zoveel reageren op deze column. Zo krijgt elk dier een fijn thuis.

Forse ram

Hero is een mooie forse ram van ruim twee kilo en een vriendelijk dier. Hij is sociaal en gewend aan mensen.

Het konijn is recent in de opvang gecastreerd en kan begin januari veilig bij een voedster geplaatst worden. Adopteren kan echter al wel, maar dan wel nog een tijdje apart houden dus om nageslacht te voorkomen.

Leuk vriendinnetje

Wie heeft er nu of straks een fijne plek en een leuke vriendin voor deze mooie man?


Belangstelling en kennis willen maken? Bezoek in de dierenopvang, Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn. Dat kan alleen op afspraak, bel 0224-551818.