Zoek wat leuks bij de kringloop-rommelmarkt in Andijk.
Zoek wat leuks bij de kringloop-rommelmarkt in Andijk. (Foto: aangeleverd)

Kerst garage kringloop-rommelmarkt

ANDIJK - Op het industrieterrein in Andijk wordt zaterdag 12 en zondag 13 december een gezellige kerst garage "kringloop-rommelmarkt".

Ben je op zoek naar aparte kerstdecor, een leuke kandelaar, halsketting, die mooie dekschaal voor op het kerstdis, dan zou je het zomaar eens kunnen vinden op deze rommelmarkt.

Openingstijden

De deuren zijn beide dagen van 10.00 tot 15.00 uur geopend. De ruimtes worden continue aangevuld, dus er blijft kans op dat ene kerstjuweeltje.

Met live muziek

Naast een verwarmde hal en units, draait huis dj Hennie zijn singeltjes met veel kerstmuziek van de 50, 60 en 70er jaren, en komt Jolanda zo nu en dan een live deuntje meezingen.

Mandjes en mondkapjes

Buiten bij de deur zullen mandjes staan die jullie kunnen gebruiken om al die leuke items te verzamelen. Zijn de mandjes op, wacht dan tot buiten tot iemand met mandje de winkel verlaat. Het is verplicht een mondkapje te dragen. Heeft u deze niet, dan krijgt u deze bij de ingang.

Waar

De garage kringloop-rommelmarkt kunt u vinden op de Industrieweg tussen Roman tweewielers en Manshanden trekkers in Andijk. Er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Leuke kerstinkopen sla je dit weekend in!
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding