Kinderen stuurden de mooiste kunstwerken.
Kinderen stuurden de mooiste kunstwerken. (Foto: J/H Rodi Media)

Prijswinnaars sinterklaaskleurwedstrijd

REGIO - "Ik ben erg blij met al deze prachtige tekeningen", zei Sinterklaas tegen Joyce Haakman toen zij de inzendingen van de sinterklaaskleurwedstrijd overhandigde. "Een winnaar zoeken, wordt nog wel een klusje", zei de sint met een knipoog.

Joyce kon zien dat de kinderen uit de gemeenten Koggenland, Medemblik en Opmeer erg hun best hadden gedaan. De tekeningen waren beplakt, geverfd, gekleurd en zelfs nagetekend.

"Het is erg jammer dat het sinterklaasfeest dit jaar niet door kon gaan", zegt Joyce. Maar het is moeilijk om alle kinderen en hun ouders hun gezondheid te garanderen in het zaaltje in het FunFestijn, waar elk jaar een grote opkomst is. Dit keer stelt Rodi Media bonnen beschikbaar voor een aantal kinderen."

Prijswinnaars

Sinterklaas heeft alle tekeningen bewonderd en een keuze gemaakt. De prijswinnaars zijn:

Julian Vijn uit Medemblik, Hidde Groenewoud uit Hoogwoud, Macy-Lynn Koomen uit Wervershoof en Maud Pronk uit Spanbroek. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs. Zij krijgen een bon thuisgestuurd.

Sinterklaasfeest in FunFestijn

"Hopelijk kan sinterklaasfeest volgend jaar weer op de normale wijze plaatsvinden", zegt Joyce. "Dat is dan al een groot cadeau."