Ramon Braas van Het SlaapHuys geeft zijn klanten een eerlijk advies.
Ramon Braas van Het SlaapHuys geeft zijn klanten een eerlijk advies. (Foto: aangeleverd)

Het SlaapHuys adviseert in goede nachtrust

DE GOORN - Ramon Braas, eigenaar van Het SlaapHuys, vindt een goede nachtrust belangrijk voor iedereen. Het gaat tenslotte om ieders welzijn.

Het is ook belangrijk om de tijd te nemen en te luisteren naar de wensen van de klant. Ramon geeft hen altijd een eerlijk en passend advies.

Alles op slaapgebied

In Het SlaapHuys staat veel diversiteit op slaapgebied, denk aan boxsprings, matrassen, ledikanten, lattenbodems, dekbedden, kussens en bed-textiel. Wie nog niet eerder de mooie winkel heeft kunnen bewonderen, stap snel eens binnen, Het SlaapHuys staat al jaren bekend als dé bedden- en linnenspeciaalzaak in de hele regio.

Op afspraak

Voor persoonlijk advies kan iedereen terecht in Het SlaapHuys. Mits van tevoren een afspraak is gepland. De winkel gaat speciaal open en er zijn geen andere klanten aanwezig. Van tevoren wordt alles gereinigd. Wil een klant proefliggen, dat is geen probleem, voor schone hoezen wordt gezorgd. Uiteraard worden alle maatregelen van het RIVM nageleefd. Indien de afspraak is gemaakt en de klant geeft aan zich niet lekker te voelen, dan wordt de afspraak verzet.

Bij u thuis

Slecht ter been of geen vervoer? Het SlaapHuys biedt een klant aan op afspraak op te halen en weer thuis te brengen. Het is ook mogelijk om voor thuis een afspraak te maken. Bij Ramon staat tenslotte service hoog in het vaandel.


Persoonlijk advies? Bel Het SlaapHuys, De Wieder 35 in De Goorn, 0229-236608 of kijk op www.het-slaaphuys.nl.